Масажистка ще се бори с Путин за президент. Вижте я

В преддверието на президентските избори в Русия през 2024 година, една необичайна фигура привлича вниманието в политическата сцена – блогърката Рада Русских. Русских, на 39 години, е известна със своята дейност в социалните мрежи, където над половин милион души следят нейния живот и дейност.

Освен своята онлайн популярност, Рада има и бизнес кариера, тя е създател на собствена марка козметика и управлява масажен салон в Екатеринбург. Русских проявява интерес и към магията и езотериката, като разширява своето влияние чрез създаването на център за вълнова диагностика, който пропагандира подхода “здраве без лекарства”.

На фона на своята разнообразна кариера и интереси, Рада решава да предприеме стъпка към политическата сцена, като се кандидатира за президент на Русия чрез самономинация. Тя успява да събере необходимите подписи за участие в изборите, като представлява алтернатива на традиционните политически фигури.

Изборите на 17 март 2024 г. ще определят кой ще управлява Русия до 2030 г. В тази надпревара Рада Русских ще се изправи срещу дългогодишния президент Владимир Путин, който също ще се кандидатира за позицията. Тази кампания обещава да бъде интересна с участието на толкова нестандартен кандидат като Русских, която се отличава със своята уникалност и новаторски подход.

Leave a Reply