Опитаха се да отровят двойник на Путин.Това е…

През последните месеци, в интернет пространството се разпространили интересни слухове, свързани с руския президент Владимир Путин и негови предполагаеми двойници. Особено внимание привлекла историята за Евгений Василевич, дърводелец от Беларус, който се твърди, че е двойник на Путин.

Според източници като “Дейли мейл” и Телеграм канала “Генерал СВР”, Василевич бил централна фигура в тези твърдения. Твърди се, че той бил опит за отравяне с токсични вещества, което добавяло още повече драматизъм към историята.

Телеграм каналът “Генерал СВР” се появил през 2020 година и оттогава публикувал редица твърдения за Путин и неговите приближени, включително идеята за използването на двойници от руската държава. Въпреки че много от тези твърдения са конспиративни и не са подкрепени с доказателства, те продължават да предизвикват интерес и дебати.

Руският политически анализатор д-р Валерий Соловей, известен със своите смели изказвания и често обвиняван в конспирация, също заявил, че Василевич е участвал в изнасянето на новогодишното обръщение на Путин. В допълнение, той предположил, че руският президент е бил заменен от двойници след своята смърт.

Кремъл отрекъл тези твърдения, като ги определил като “напълно неверни” и “абсурдни”. Въпреки това, историята за Евгений Василевич продължава да буди интерес в интернет пространството, като подхранва спекулации относно здравето и личния живот на Владимир Путин.

Leave a Reply