Путин се изгаври със Запада: Показа публично пред всички…

Путин Показа Пленени Бронирани Автомобили и Танкове в Москва

На 30 април 2024 г. Владимир Путин откри изложба на пленена западна военна техника в Москва. Сред изложените машини са британски бронетранспортьор Saxon, американски танк Bradley, шведски боен автомобил CV90 и френски брониран боен автомобил AMX-10RC. Техниката е пленена по време на конфликта в Украйна и е представена като част от месечна изложба, която съвпада с парада за Деня на победата на Червения площад на 9 май.

Подробности за Изложбата

Изложбата, разположена на Поклонната хълм, включва редица бронетранспортьори и оръжия, пленени от украинските въоръжени сили. На изложбата могат да се видят и червени банери с надписи „Нашата победа е неизбежна“, което е част от усилията на руското правителство да повиши патриотичните чувства сред населението.

Изложбата е организирана, за да съвпадне с най-важния ден в руския календар – Деня на победата над нацистка Германия във Втората световна война. Путин използва този ден за да прави важни изявления и да подчертава историческите паралели между настоящия конфликт и борбата на Русия срещу нацистите.

Leave a Reply